1. Dé kampeerspecialist

ACSI is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van campings en kamperen. Sinds 1985 organiseren wij rondreizen voor kampeerders, door Europa en soms ver daarbuiten. Wij zijn ervaren, maar nog altijd leergierig. Wensen veranderen en daar passen wij de reizen moeiteloos op aan.

Met de keuze voor een kampeerreis van ACSI kiest u voor vakkennis. Dat zorgt ervoor dat u onbezorgd op vakantie kunt en dat u plekjes ontdekt die doorgaans verborgen blijven.

2. Kampioen!

Een prijs zegt niet alles, maar toch wel wat. ACSI Kampeerreizen won in 2011 een Zoover Award in de categorie Beste Aanbieder Campingvakanties. Een mijlpaal waar wij trots op zijn. Niet in de laatste plaats omdat de vakantiegangers zelf gekozen hebben. De reizen van ACSI kregen een gemiddeld cijfer van 8,2.

De grootste prijs die een organisatie kan winnen is natuurlijk een tevreden klant. Dat is ons meer waard dan een bokaal van edelmetaal. De deelnemers van onze reizen zijn bijzonder tevreden over de geleverde kwaliteit. Dat blijkt ook uit de welkom-thuis-enquête en de grote groep die jaar in jaar uit met ACSI op stap gaat.

ACSI Kampeerreizen

3. Vrijheid

Het lijken twee tegenstrijdige voordelen: een groepsreis en individuele vrijheid. Wij denken dat die twee zaken juist uitstekend te verenigen zijn. Elke ACSI kampeerreis is daar het perfecte voorbeeld van.

Met een groep reizen is gezellig, want u bent op stap met gelijkgestemden en u kunt elkaar helpen als dat nodig is. Maar u bent pas onderdeel van een groep als u daar voor kiest. De deelnemers rijden namelijk niet achter elkaar aan, tenzij dat uw voorkeur en die van uw reisgenoten heeft.

Zo is dat ook met het avondprogramma. Met elkaar de dag doornemen kan, maar is natuurlijk niet verplicht. Op vrije dagen kunt u gaan en staan waar u wilt. Wellicht wil iemand met u mee. De keus is aan u.

4. Ontdek!

De kampeerreizen van ACSI staan bekend om eigenzinnige, vertrouwde en veelal verrassende excursies. Evenwichtigheid is daarbij het sleutelwoord. Onze specialisten zorgen ervoor dat het programma perfect samengesteld is. Zodat u naast de beroemde hoogtepunten ook unieke plekjes ontdekt.

U leert een stad, regio of land echt kennen tijdens deze uitstapjes. U ziet de natuur, u proeft de cultuur en herleeft de historie. Uw reisleider weet er alles van en als dat niet het geval is kunt u rekenen op een uitstekende, waar mogelijk Nederlands sprekende gids.

De auto kunt u bij de excursies laten staan. U wordt opgehaald door een comfortabele touringcar of u reist met een alternatief vervoermiddel. Bijvoorbeeld in een jeep, met de boot, de trein of zelfs op de rug van een kameel.

5. Korting

In de reissom zijn diverse kortingen verwerkt. Dat is een belangrijk voordeel van een groepsreis; wij kunnen scherpe prijsafspraken maken met campings, restaurants en ferrymaatschappijen. Daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat u nooit méér betaalt dan wanneer u alles voor uzelf of voor een kleine groep zou regelen.

Onze prijzen zijn eerlijk en helder. Geen onverwacht bijkomende kosten en heel veel zaken zijn inclusief. Per reis staat duidelijk omschreven wat u kunt verwachten.

6. Reisleiding

U kunt terugvallen op deskundige reisbegeleiding. Het zijn echtparen die zorgvuldig zijn geselecteerd en een interne opleiding hebben genoten. Eventuele organisatorische problemen worden snel en doortastend opgelost. Een absolute meerwaarde van een ACSI kampeerreis!

Naast het regelen van praktische zaken, kan de reisleiding u ook wijzen op unieke bezienswaardigheden en geven zij aanvullende informatie over de reis naar de volgende bestemming. Die reisroutes zijn overigens allemaal van tevoren gecontroleerd zodat u, onvoorziene omstandigheden daargelaten, zonder problemen de volgende camping bereikt.

Kijk hier voor meer informatie over onze reisleiders!

7. Napret

Een ACSI kampeerreis stopt niet na de laatste gezamenlijke maaltijd. In november staan namelijk de jaarlijkse Reüniedagen op het programma. Een gezellig samenzijn met uw reisgenoten waar u ervaringen kunt uitwisselen, de reis opnieuw kunt beleven en alvast een voorproefje krijgt van het nieuwe aanbod.

8. Een reis die bij u past

Het uitgebreide aanbod en de verschillende reissoorten zorgen ervoor dat er altijd een vakantie is die bij u past.

De Rondreis Plus reizen zijn reizen inclusief een uitgebreid excursieaanbod. De overnachtingsplaatsen en de begeleiding regelen wij ook.

Het aanbod wandel- en fietsreizen is verzameld onder de naam Rondreis Sportief. Overwinteraars vinden de reizen terug in de categorie WinterzonRondreis Thema zijn korte reizen waarbij een bepaald onderwerp of evenement centraal staat.

Bij de reissoort Verblijf Plus verblijft u op één camping vanwaar u de omgeving gaat ontdekken. Op die manier kunt u zich helemaal onderdompelen in de levenswijze en de cultuur van uw kampeerbestemming. En als u niet beschikt over een eigen kampeermiddel, dan kunt u bij deze reissoort verblijven in een mobilhome van de camping.

Dankzij de handige icoontjes ziet u in één oogopslag of een reis bij u past.

9. Zekerheid

Een boeking bij ACSI Kampeerreizen biedt u zekerheid. Wij zijn aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dat is een mond vol, maar zorgt ervoor dat u veilig en beschermd een kampeerreis bij ons kunt boeken.

Daarnaast mogen wij het logo van Travelife voeren. Daarmee kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om het milieu, de mensen, de natuur en de cultuur in vakantielanden te ontzien.

10. Altijd een antwoord

Op deze website proberen wij veel voorkomende vragen te beantwoorden. Mocht u ergens nog over twijfelen, of is u iets niet helemaal duidelijk, dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar. U kunt bellen met een van onze medewerkers, u kunt eventueel contact opnemen met een reisleider of u kunt zich inschrijven voor een vrijblijvende infodag.

De infodagen zijn in het najaar bij ons op kantoor, aan de A15 tussen Tiel en Arnhem. Daar kunt u in een gemoedelijke sfeer alle details tot u nemen en een weloverwogen keuze maken.

 

Bron:  https://www.acsireizen.nl