Camping in Twente

Even heerlijk ontsnappen aan het dagelijks leven en genieten van het ultieme buitengevoel op de camping in Twente? Kom dan naar vakantiepark De Witte Berg in het pittoreske Ootmarsum, waar je profiteert van de Twentse gastvrijheid, uitstekende parkfaciliteiten en een schitterende natuur rondom Ootmarsum. Op onze natuurrijke camping verblijf je op ruime kampeerplaatsen met luxe en comfort binnen handbereik. Je geniet ongestoord van alle rust, ruimte en privacy en bovendien maak je overal gebruik van gratis WiFi. De Witte Berg is een 4,5 sterren ANWB camping dat vanaf 2019 beschikt over een gloednieuw binnen- en buitenzwembad in één. Dankzij een verstelbaar dak dat zowel open als dicht kan beleef je bij goed én slecht weer veel waterpret! Waar je ook zwemplezier beleeft is in onze natuurlijke zwemvijver. Midden in het water vind je een grote trampoline voor uren speelplezier.

 

Kamperen in Twente bij De Witte Berg

Op onze camping met privé sanitair in Twente kun je kiezen uit de basisplaats, de comfortplaats en de comfortplaats met privé sanitair. De basisplaatsen hebben een oppervlakte van 80-100 m². Voor iets meer ruimte kies je voor de comfortplaats van 100-140 m² met een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Wil je liever het sanitair niet delen met andere campinggasten? Kom dan kamperen in Twente op de comfortplaatsen met privé sanitair en profiteer van een eigen douche, toilet en badmeubel. Deze super comfortplaatsen hebben een oppervlakte van 160 m². Alle kampeerplaatsen beschikken ook over 10 Ampère stroom. Kom met je camper, caravan, vouwwagen of tent en geniet van een heerlijke kampeervakantie in Ootmarsum!

Langer verblijven op seizoens- of jaarplaatsen

Wil je een langere periode genieten van het mooie Twente? Camping De Witte Berg biedt ook seizoens- en jaarplaatsen. Kies voor een seizoensplaats, bouw je caravan of tent één keer op en geniet het hele seizoen van al het moois dat Ootmarsum en de Twentse regio te bieden hebben. Liever alle seizoenen het vakantiegevoel beleven op onze camping? Maak van De Witte Berg je tweede huis en kies voor een jaarplaats. Ieder seizoen heeft haar eigen charme; in het voorjaar geniet je van de bloeiende natuur en de paastradities in Ootmarsum, in de zomer ontdek je de schitterende omgeving op de fiets, in het najaar maak je heerlijke herfstwandelingen en in de winter geniet je van de feestdagen op onze camping. Het restaurant en de vele sport- en speelvoorzieningen, waaronder een indoor speeltuin, maken jouw verblijf compleet!

Klik hier voor meer info