Decathlon.nl is een Franse sportwinkelketen die is opgericht in 1976. Decathlon.nl is de grootste sportwinkel ter wereld met in totaal meer dan 700 vestigingen, waarvan 5 in Nederland. Ze hebben een breed assortiment aan scherp geprijsde sportartikelen Decathlon.nl zorgt er op deze manier voordat sporten toegankelijk is voor iedereen. Omdat de producten door hen zelf worden ontwikkeld kan Decathlon.nl de prijzen laag houden. Zonder dat dat afbreuk doet aan de kwaliteit!

Bij Decathlon.nl vindt men 65 sporten, met de bijbehorende sportartikelen. Het maakt niet uit of mensen in de fysieke winkel lopen of op de website kijken, overal zijn de producten per sport gesorteerd. Per categorie vinden mensen blauwe producten, deze zijn altijd scherp geprijsd en zijn ideaal voor de beginnende sporter.
Los van de gebruikelijke sporten kan Decathlon.nl tevens worden gezien als een volwaardige outdoorwinkel. Het boegbeeld van de eigen merken is Quechua, welke vooral bekend staat om de 2 seconden tenten.

Naast de teamsporten en het outdoor gedeelte, staat Decathlon (wereldwijd) bekend om haar fietsen van het eigen merk B-Twin en ook dit merk staat bekend om haar prijs-kwaliteitverhouding. Dat B-Twin echt gelooft in haar eigen producten, blijkt wel uit het feit dat mensen op een fiets een levenslange garantie krijgen. B-Twin heeft voor ieder wat wils, denk aan fietsen voor kinderen die net hun eerste meters maken, kinderfietsen, stevige mountainbikes of razendsnelle racefietsen.

Decathlon.nl heeft ook veel sportartikelen voor verschillende teamsporten, fitness, ruitersport, precisiesporten, watersporten en hengelsport. Voor al deze sporten zijn er blauwe producten. Mocht u een nieuwe sport willen proberen, kijk dan eens rond in de webshop!

De voornaamste merken die door Decathlon.nl verkocht worden zijn merken die onderdeel zijn van de Oxylane Group.

Hieronder vallen:
• Quechua (bergsport);     Tent kopen
• Fouganza (ruitersport); Klik hier om naar ruitersport te gaan
• Domyos (fitness);           Fitnesskleding

De missie van Decathlon.nl is om zin te geven om te sporten en zo het plezier en de heilzame effecten van sport voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Dit vertaalt zich in lage prijzen voor de beginnende sporter. Decathlon.nl richt zich daarom op alle sporters, van jong tot oud.

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan:
De nieuwe collectie staat online!