Houdt u van kleinschaligheid, luxe en een landelijke ambiance? U zult zich zeker thuis voelen in Hotel De Heerlijkheid Ruinerwold, gelegen in Zuidwest Drenthe. Uw dag begint met een uitgebreid ontbijt met zelf gebakken brood, homemade jam en eieren van eigen kippen. Het hotel beschikt over een draadloos netwerk, een IR-sauna en zonnebank. Achter de boerderij ligt een prachtige tuin, waarover uw gastvrouw (die tevens tuinontwerpster is van beroep) alles kan vertellen. Op mooie dagen is het hier heerlijk toeven.

De drie comfortabele gastenkamers bevinden zich in de voormalige stal van deze karakteristieke dwarshuisboerderij uit 1848. Ze zijn lekker ruim en bevinden zich allen op de begane grond. Ze hebben ieder een eigen badkamer, heerlijke boxspringbedden, een comfortabele zithoek met televisie, dvd- en cd-speler en openslaande deuren naar een privéterras met tuintje. Eén van de kamers beschikt zelfs over een privé buitenjacuzzi. Op uw kamer kunt u zelf koffie en thee zetten.

In de omgeving kunt u uitgebreid wandelen of fietsen. Prachtige natuurgebieden, zoals het Dwingelderveld, en leuke brinkdorpjes, zoals Ruinen en Dwingeloo liggen vlakbij. In veel voormalige boerderijen worden oude ambachten beoefend, zijn musea ingericht of kunt u ‘s avonds heerlijk dineren.

Klik hier om deze B&B te bekijken