Elke seconde genieten van een citytrip met de routes en tips van echte locals! 100% good time!

Stap het vliegtuig uit en duik direct het nieuwste, hipste koffietentje van de wijk in. Weet waar de lekkerste vis van de stad te vinden is of een local een gebrouwen biertje tapt. Op ‘Time to Momo’ delen lokale auteurs uit liefde voor hun stad alleen échte highlights. Zo worden de drukke shop boulevards gevond en wandel je, en zijn de leukste concept zo te vinden. Geniet van iedere seconde en maak van je citytrip een feel good experience.

TimetoMomo.com (vroeger 100%) is marktleider in stedengidsen, en sinds kort wordt de content ook aangeboden in apps en route-pdf’s.
Dankzij een steeds groter wordend netwerk van locale auteurs is de informatie altijd up to date, en dat weten de gebruikers van de producten inmiddels ook. Per jaar verkoopt TimetoMomo.com meer dan 200.000 gidsen in Nederland en Vlaanderen. Mensen zijn echt fans én verzamelaars van TimetoMomo.com en proberen de serie (inmiddels 35 bestemmingen) compleet te krijgen. Daarnaast worden telkens nieuwe routes ontwikkeld die enkel als pdf te downloaden zijn.

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan: