U kunt nu bij Suncamp holidays gratis omboeken wanneer u een SunLodge heeft geboekt en er slecht weer is voorspeld op uw vakantiebestemming.* Zo bent u verzekerd van een zonnige vakantie! Lees onderaan deze pagina de actievoorwaarden.

  • Gratis omboeken als het slecht weer wordt op uw bestemming
  • Het gehele jaar geldig, dus ook in het laagseizoen
  • Alle campings met SunLodges hebben een zwembad of liggen bij een strand

Kijkt u ook al uit naar een heerlijke vakantie in het zonnetje en met een fijne temperatuur? Naar bijvoorbeeld het wonderschone Kroatië of het bourgondische Frankrijk? Dat snappen wij wel! En niets is vervelender dan er vlak voor de vakantie achter komen dat er slecht weer is voorspeld op uw vakantiebestemming. Daarom bieden wij de Beter Weer Garantie!

*Actievoorwaarden:
– Wanneer u gebruik wilt maken van de SunLodge Beter Weer Garantie, neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via: 0488 454245.
– Gratis het gehele jaar omboeken vanaf 7 dagen tot 4 dagen voor aankomst bij een Sunlodge-accommodatie.
– Restitutie van de reissom is niet mogelijk.
– Uw nieuwe vakantie heeft dezelfde aankomst- en vertrekdatum als uw oorspronkelijke vakantie.
– Omboeken kan uitsluitend naar een andere SunLodge-accommodatie, op basis van beschikbaarheid.
– Indien uw nieuwe vakantie duurder is dan de oorspronkelijke vakantie, dan wordt het verschil als toeslag doorberekend. Kiest u voor een goedkopere accommodatie, dan zal er geen sprake zijn van restitutie.
– Suncamp holidays is niet verantwoordelijk voor kosten als overnachtingshotel, ferry-overtocht e.d.

Bij regen:
U kunt omboeken wanneer er tot uiterlijk 96 uur (4 dagen) voorafgaand aan de verblijfsperiode meer dan 20 mm neerslag per verblijfsdag verwacht wordt op minimaal 3 verblijfsdagen, bij een verblijf van minimaal 7 dagen. Voor de vaststelling van de hoeveelheid regen is het niet noodzakelijk dat de regen onafgebroken valt. Voor de vaststelling van de hoeveelheid regen zijn uitsluitend de door www.weeronline.nl gepubliceerde gegevens beslissend. Hierbij wordt altijd het dichtstbijzijnde meetstation vanaf de camping genomen.

Bij kou:
U kunt omboeken wanneer er tot uiterlijk 96 uur (4 dagen) voorafgaand aan de verblijfsperiode een middagtemperatuur (12:00) kouder dan 10 graden Celsius verwacht op minimaal 3 verblijfsdagen, bij een verblijf van minimaal 7 dagen. Voor de vaststelling van de middagtemperatuur zijn uitsluitend de door www.weeronline.nl gepubliceerde gegevens beslissend. Hierbij wordt altijd het dichtstbijzijnde meetstation vanaf de camping genomen.

Wijzigingen onder voorbehoud.

SunLodge Beter Weer Garantie
SunLodge Beter Weer Garantie. Gratis omboeken bij slecht weer*

Wordt ook lid van onze facebook-groep, klik hier