Ticketveiling.nl is dé veilingsite waar iedereen tegen een eigen prijs kan meebieden op een ruim aanbod aan tickets en producten. Op Ticketveiling.nl worden tickets voor onder andere sauna’s, pretparken, dierentuinen, theater, musea, feesten en vakanties tegen opbod geveild. Ticketveiling.nl verbreedt dagelijks het aanbod en biedt ook een ruime selectie producten en fashion aan. Wat in 2011 begon als een veilingwebsite met een klein aanbod aan veilingen is inmiddels uitgegroeid tot een veilingwebsite waar dagelijks duizenden consumenten winnaar zijn! Ticketveiling.nl wil iedereen tegen een zelf gekozen prijs goedkoop laten genieten van de leukste uitjes en producten. Bied mee vanaf € 1 en scoor goedkoop je favoriete uitjes, tickets of producten!

Missie
De missie van Ticketveiling is om alle mensen in Nederland dagelijks te inspireren en daarmee te voorzien van voordelige en gevarieerde uitstapjes en producten, met als doel het creëren van blijdschap en tevredenheid. Snelle, accurate service en de gebruiksvriendelijkheid van de website staan hierbij centraal.

Visie
De visie van Ticketveiling is om het meest toegankelijke veilingplatform van gevarieerde uitstapjes in Nederland te worden, waarbij het aanbod volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de consument. Zo onderscheidt Ticketveiling zich van haar concurrenten door verschillende, ludieke acties aan te bieden, waardoor veilingen nóg aantrekkelijker worden en daarmee vraag en aanbod samenvallen. Voor ieder wat wils en geschikt voor iedere portemonnee!

Meer info klik hier 

 

Wordt ook lid van onze gezellige facebookgroep, Klik hier

Ver weg of dicht bij huis, de leukste uitjes vind je hier