Kampeerliefhebber = fietsliefhebber

Veruit de meeste kampeerliefhebbers zijn ook fietsliefhebbers, niet zo vreemd want zij houden ervan om de natuur in te trekken. En hoe kan je dat nu beter doen dan door te gaan fietsen. Wil je daarbij je leven een stuk comfortabeler maken dan is een elektrische fiets een absolute aanrader. Deze kosten echter wel wat, en is dus een aardige investering, maar aan de andere kant kunnen ze je ook wat opleveren. Hoe dan? zou je zeggen, nu simpelweg omdat je veel sneller de fiets pakt om een boodschapje te doen.

Nu zijn er natuurlijk een keur aan elektrische fietsen te koop, als je een uitgebreide test wilt lezen kun je terecht op de website van de ANWB met een fietsentest van 2018, klik hier

Wijzelf hebben zeer goeie ervaringen met de fietsen van Stella . Ikzelf heb een Livorno en mijn vrouw een Copenhague. Waarom? nu ik ben gewoon wat zwaarder en de Copenhague is een stuk lichter. De Livorno is ook een damesfiets maar dat bevalt me uitstekend moet ik zeggen.

Wij kunnen inmiddels niet meer zonder en hebben er ook al aardig wat kilometers opzitten. Sterker nog we zoeken tegenwoordig zelfs naar leuke fietsroutes die we kunnen gaan rijden. Een leuke hobby erbij gekregen dus.

Meer info over Stella fietsen klik dan op de afbeelding

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting

Vraag je liever een brochure aan?
Gratis E-bike Brochure

Of je kun ook een vrijblijvende proefrit aan huis aanvragen, klik dan hier:

Vrijblijvende e-bike proefrit aan huis