Festivaltent voor 2 personen voor minder dan 40,00 euro

Eenvoudig, praktisch iglo tentje. Van gecoat polyester, met grondzeil en insectennet. Handig binnenvak voor de persoonlijke spullen. Gemakkelijk op te zetten en mee te nemen. Incl. draagtas. Afmeting: 210×210 cm, 130 cm hoog.
Een grijze koepeltent met een afmeting van 185 x 120 cm. Een sterke, waterdichte tent voor 2 personen. De tent wordt geleverd inclusief tentstokken en is bovendien eenvoudig en snel op te zetten. Kwaliteit voor een scherpe prijs én gratis bij u thuis geleverd.
Ga jij graag naar festivals? Of ben je een echte kampeerder? Dan heb je natuurlijk een goede tent nodig. Deze 2- persoons tent van Redcliffs is dan ideaal. Hij is sneldrogend doordat deze van polyester is gemaakt en wordt geleverd in een handige draagtas. Producteigenschappen – Afmetingen: 195X115X90 CM. – Waterdicht – Windbestendig – Inclusief 8 tent haringen en 4 Stormkoorden – Makkelijk op te zetten – Opvallende kleuren: rood/zwart, blauw/zwart, oranje/zwart, groen/zwart – Inclusief compacte draagtas (weegt niets, meer ruimte in de auto) – Materiaal: polyester, grondzeil mat zwart , binnentent luchtdoorlatend

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *