Eenvoudig, praktisch iglo tentje. Van gecoat polyester, met grondzeil en insectennet. Handig binnenvak voor de persoonlijke spullen. Gemakkelijk op te zetten en mee te nemen. Incl. draagtas. Afmeting: 210×210 cm, 130 cm hoog.
Een grijze koepeltent met een afmeting van 185 x 120 cm. Een sterke, waterdichte tent voor 2 personen. De tent wordt geleverd inclusief tentstokken en is bovendien eenvoudig en snel op te zetten. Kwaliteit voor een scherpe prijs én gratis bij u thuis geleverd.
Ga jij graag naar festivals? Of ben je een echte kampeerder? Dan heb je natuurlijk een goede tent nodig. Deze 2- persoons tent van Redcliffs is dan ideaal. Hij is sneldrogend doordat deze van polyester is gemaakt en wordt geleverd in een handige draagtas. Producteigenschappen – Afmetingen: 195X115X90 CM. – Waterdicht – Windbestendig – Inclusief 8 tent haringen en 4 Stormkoorden – Makkelijk op te zetten – Opvallende kleuren: rood/zwart, blauw/zwart, oranje/zwart, groen/zwart – Inclusief compacte draagtas (weegt niets, meer ruimte in de auto) – Materiaal: polyester, grondzeil mat zwart , binnentent luchtdoorlatend