Ga mee met een local.

Wat is er nu niet leuker dan je door een local laten zien en beleven wat er allemaal te doen is op de plek waar je op dat moent verblijft. Je komt dan op plekken die jezelf nooit had kunnen vinden en er is altijd van alles ter plekke te regelen. Withlocals.com is momenteel actief op meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. Met meer dan 2.500 hosts die unieke lokale ervaringen bieden in de stad waar ze wonen. Zij bieden 100% unieke en privé-ervaringen. De belangrijkste soorten ervaringen zijn: Rondleidingen door de stad, adviezen en rondleidingen bij restaurants, cafe’s en bars, dagtochten en thuisdiners.

Klaar om het lekkerste eten van de stad te proeven? Bevredig je trek in lokale gerechten en de culturele hoogtepunten onderweg, samen met een fijnproever. Geniet van heerlijke proeverijen die variëren van stroopwafel, bitterballen en plaatselijk gebrouwen bier tijdens een smakelijke food tour in de stad.

Enige voorbeelden

Chiang Mai

Want to see the best of Chiang Mai? And how about some hidden gems? It’s all possible on this unique private tour! Join your favorite local host and discover the old city center and beyond. From its magnificent temples to lively markets, and local communities, you’ll see the real side of Chiang Mai.

KLIK HIER

 

 

Wat te doen in Griekenland

Ga je naar Griekenland en vraag je je af wat er te doen is? Geen zorgen, er is vanalles te doen in Griekenland met een local. Ga met je favoriete local op pad en ontdek het beste van de stad met een exclusieve selectie van unieke ervaringen.

KLIK HIER

Verken Berlijn

Verken Berlijn en haar prachtige highlights, monumenten en verborgen juweeltjes. Zie het beste dat de stad te bieden heeft met behulp van een vriendelijke local en ontvang tips om de schoonheid van Berlijn en haar hippe lokale sfeer verder te ontdekken.

KLIK HIER

Wat te doen in Venetie

Of je nu een foodie bent, een liefhebber van geschiedenis, een stadsverkenner of een reizend gezin. Op een privé tour en activiteit van Withlocals in Venetië, zul je vinden wat je zoekt! Het beste? Het is privé, persoonlijk en met een lokale expert.

KLIK HIER