Select Page

Gratis pizza-avond

Les Deux Freres

 

Omdat de groep van “Kampeerliefhebbers” de 10.000 leden is gepasseerd, stellen Melanie en Marco van minicamping “Les Deux Freres”  een gratis pizza-avond beschikbaar voor het hele gezin. Deze wordt verloot onder de leden van kampeerliefhebbers, die minimaal een week boeken op deze leuke camping. Vermeld kampeerliefhebbers bij je contact met deze camping

Informatie over de camping

Deze minicamping ( 6 plekken) ligt in het midden van het Parc Livradois-Forez, boven op een berg op 1065 meter hoogte en heeft een prachtig uitzicht over de Cantal, de Sancy en de Puy de Dôme. We zijn omgeven door bossen, de lucht is puur, de nachten lekker fris en in de zomer is het heerlijk toeven op de berg. We wandelen zelf graag en voelen ons bevoorrecht met zoveel natuur om ons heen. Regelmatig trekken we de wandelschoenen aan en ontdekken zelf weer hoe prachtig de Livradois-Forez is. We vinden het fijn om onze gasten alle mooie plekjes te laten zien.

Op deze prachtige plek kunt u logeren in onze
groepsaccommodatie of kamperen op onze mini camping.

Omgeven door prachtige bossen, zuivere lucht, stilte en rust, zijn er ontelbare mogelijkheden om in contact te komen met de natuur. In de directe omgeving zijn diverse wandel- en mountainbikeroutes uitgezet. De natuur is nog onbedorven, fris en groen en overal hoort u watertjes lopen en de buizerds roepen.

In onze streek met zijn eeuwenoude cultuur, vindt u schilderachtige dorpjes en kastelen, vulkanen en meren en menhirs. In de zomer zijn er in de dorpen rondom, vide greniers (rommelmarkten) en fêtes patronales (dorpsfeesten) maar ook de markten in Ambert en Billom zijn een bezoek waard. Voor avonturiers is er het klimbos in Cunlhat, het amethist zoeken in Vernet la Varenne of zelf een mes maken in Thiers.

Bij ons is er voor iedere leeftijd wat te vinden voor een heerlijke vakantie!

Les Deux Freres

63980 Échandelys
FrankrijkEvery Saturday

Tel.: +33 (0)4 73 72 15 92

Mail: contact@deux-freres.fr

Nederlands gesproken

Coronavirus en toch alvast reserven op de camping

Nu al boeken hoor ik u denken en dat terwijl het nog helemaal niet zeker is of we wel naar Frankrijk kunnen. En als dat wel zo is onder welke omstandigheden en voorwaarden is dat dan. Ook wij weten dat momenteel nog niet en moeten de beslissingen hiervoor afwachten. Omdat er maar een beperkt aantal plekken is, kunt u deze daarom nu wel alvast reserveren. U hoeft vooraf niets te betalen. U loopt dus geen enkel risico wat dat betreft. Als de grenzen open gaan, zal er waarschijnlijk een run ontstaan, en daarom kan uw plekje maar alvast gereserveerd staan.

Neem vrijblijvend contact op

1 + 6 =

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *